Artikel: Fyra produkter för att kickstarta ditt nya smarta hem

Smarta hem kan förenkla vardagen genom att man automatiserar monotona och repetitiva uppgifter. Vi tipsar om fyra produkter som kan göra din vardag lite smidigare.

Smart högtalare: Amazon Echo

En smart högtalare är nästan ett måste för det smarta hemmet. Se den som en assistent i hemmet som kan göra allt från att boka möten och spela upp musik till att styra värme och ljus i ditt hem. Amazons högtalare Echo med den digitala  assistenten Alexa är populärast på marknaden, tätt följd av konkurrenten Google Home.

Smart lampa: IKEA Trådfri

Med smart belysning kan du skräddarsy ljuset hemma genom att ändra färgtemperatur och schemalägga när det ska tändas och släckas. Philips HUE och Yeelight från kinesiska Xiaomi  är bland de mer kända märkena, men även Ikea har gett sig in på marknaden med sin kollektion Trådfri.

Smart termostat: Tado V3+

Med en digital termostat är det alltid lagom varmt hemma, och du sparar både elektricitet och pengar. Det unga företaget Tado säljer smarta termostater som funkar både i hus och i lägenhet. Med den tillhörande mobilappen säkerställer du att dina värme- och klimatanläggningar förbrukar så lite energi som möjligt.

Smart kamera: Ring Stick Up Cam

Håll koll på husdjur och paketleveranser men även eventuella oönskade besökare med hjälp av en uppkopplad kamera som du kan kontrollera från din mobiltelefon. Ring Stick Up Cam från Amazon är enkel att installera – bara koppla in, anslut och kör.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.