Apple har precis skickat ut ett pressmeddelande angående att de ska hålla ett event den 2 december i år. Det är inte ovanligt att de största inom teknikbranschen arrangerar event för att presentera kommande produkter.

Här brukar de lyfta upp nyheter och de viktigaste momenten kring de nya produkterna som ska lanseras. Dock är det desto ovanligare att de arrangerar event för att exempelvis hylla applikationer som lanserats under året. Därför blev många människor chockade när Apple gick ut med att deras kommande event ska handla om just applikationer.

Sätt upp tydliga gränser

Många appar erbjuder konsumenterna att köpa produkter i spel med riktiga pengar. Det finns även en del appar som tar betalt för att man ska kunna använda alla funktioner som finns på appen. Det är viktigt att man som konsument sätter upp tydliga gränser över hur mycket pengar man kan spendera på just appar.

Utan tydliga gränser är det lätt att man spenderar mer pengar än vad man har råd med och således behöver man ta lån för att klara av att betala alla skulder. Tyvärr leder detta ofta in i en ond spiral och till slut har man kanske inte råd att betala sina skulder på apparna – man kanske även får svårt för att betala t.ex. hyran och andra fakturor. I sin tur kan detta leda till att man måste ansöka om ett skuldsaneringslån, för att man ska kunna få en stabil ekonomi igen.

De bästa apparna kommer att hyllas

Under eventet kommer de bästa apparna att hyllas och prisas. Dessa appar kan ha olika fokus men Apple har dock nämnt att en del appar som kommer att nämnas är de som fokuserar på olika spel. Det vanligaste är att hylla olika applikationer via pressmeddelande och inte via ett sådant här stort arrangemang.

Med största sannolikhet kommer de även att presentera ett lanseringsdatum för den kommande Mac Pro.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


9 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.