Arlo Pro 3 är en uppgradering som bland annat har högre upplösning fast nu med HDR, inbyggd lampa samt mörkerseende i färg.

Arlo fortsätter att släppa nya kameror som bara blir bättre och bättre där vi nu lägger fokus på Pro 3 som får sig en ganska stor uppgradering.

Arlo Pro 3 kommer nu att kunna spela in i upplösningen 1440p med HDR som fastän sin upplösning kommer att ha stöd för mörkerseende fast i färg vilket är lite unikt. Pro 3 kommer även ha en lampa inbyggd som kan tändas om man inte vill använda mörkerseende funktionen samt större chans skrämma iväg inkräktare. Kameran kommer även ha inbyggd högtalare samt mikrofon vilket gör det möjligt till tvåvägskommunikation.

Pro 3 kommer även ha en större vidvinkel som nu har ökat från 130 till 160 grader så vi kan täcka upp större ytor med bara en kamera.

Eftersom vi kan använda Arlo Pro 3 utomhus så är det IP65-klassad vilket gör att den klarar av regn och kyla utan problem. Som ett litet plus kommer Pro 3 att ha stöd för Apple Homekit, Amazon Alexa samt Google Assistant.

Pro 3 är trådlös vilket gör att installationen av kameran blir väldigt enkel för både inomhus som utomhusbruk. Det ingår ett magnetfäste som gör det möjligt att fästa kameran på olika ytor som till exempel tak, markis, vägg m.m.

Arlo Pro 3 kommer man kunna förhandsboka från och med 1 oktober men börjar inte levereras förrän 28 oktober. Priserna som gäller för Pro 3 är följande

  • 2-kamerasystem ink. SmartHub – 6 790 kronor
  • 3-kamerasystem ink. SmartHub – 8 990 kronor
  • 4-kamerasystem ink. SmartHub – 10 990 kronor

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


8 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.