Nu är det klart vad blir årets julklapp och detta är kanske inte något för alla men kanske för dom som är ute i naturen mycket.

HUI Research som i över 30 år har utsett “Årets julklapp” har gjort det även denna gången men som kanske inte är en julklapp för alla.

Årets julklapp 2020

Årets Julklapp 2020 är stormköket och motiveringen som HUI Research har för detta är:

“Till följd av coronakrisen har utomhustrenden accelererat kraftigt och besöken på vandringsleder och fjälltoppar har slagit nya rekord – trots en mycket begränsad turism från utlandet. Semestern blev till svemester och restaurangmåltider med vin ersattes med stormköksmiddag och termoskaffe. 2020 var året då svenskarna återupptäckte den svenska naturen och stormköket representerar därför den, på många sätt märkliga, tid vi lever i.”

Det finns tre olika kriterier som måste uppfyllas för att det ska kunna bli Årets Julklapp som kanske just stormkök inte alltid når upp till eller i alla fall inte lika mycket som annat.

  • Årets julklapp ska representera den tid vi lever i
  • Årets julklapp ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse
  • Årets julklapp ska svara för ett stort försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter

Det finns garanterat annat som kan bli årets julklapp som också uppfyller kriterierna. Önskar ni er ett stormkök i julklapp?

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.