Är framtidens TV helt trådlösa?

Enligt Reasonance så kan det bli så, dom har visat upp en TV som är helt trådlös och kanske är detta framtiden, hoppas det.

Sladdar i alla våra prylar hemma är oftast något många kämpar med, dom är fula och man vill helst av allt gömma dom på ett smart och smidigt sätt. Bästa hade varit om allt bara kunde vara trådlöst men det känns långt borta, eller?

Reasonance har nu visat upp en TV på årets CES-mässa som är helt och hållet trådlöst, inte en enda kabel, inte ens till ström. Den TV som Reasonance visat upp är fortfarande en prototyp så kanske inte en särskilt snygg TV, men här är det tekniken som är viktig.

Strömmen som är det största frågetecknet funkar så att den har en sändare och en mottagare, där går alltså endast strömmen och den ska klara av att ha ett avstånd på en meter.

Fastän det känns som att denna teknik och denna lösning är långt ifrån vad vi kommer se i alla vardagsrum så är det helt klart i rätt riktning och ska bli intressant om vi kan se helt trådlösa TV-apparater i våra hem om några år.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.