Apple har äntligen bekräftat om när TV+ kommer att släppas samt vad prislappen kommer att hamna på, överraskande låg prislapp.

Tidigare i år presenterade Apple sin helt nya tjänst Apple TV+ där dom satsar stort på egna filmer, serier och shower. Fram tills har vi inte vetat om när tjänsten släpps men datumet som gäller är alltså 1 november.

Då kommer över 100 länder att få tillgång till Apple TV+och varje månad kommer Apple att släppa nytt material till sin tjänst. Det som överraskade mest dock är priset som kommer ligga på endast 59 kronor i månaden men man får prova på tjänsten i sju dagar innan.

Apple har dock ett erbjudande om man köper ny Apple TV, Mac, iPhone eller iPad så bjuder Apple på ett år av Apple TV+ vilket kan låta generöst men betalar man över 10 000 kronor för en iPhone betyder nog inte ungefär 700 kronor.

Samtidigt som Apple TV+ bekräftades till 1 november så fick vi även se en första trailer på av serierna som kommer till tjänsten som heter “See” och där hittar vi bland annat Jason Momoa i huvudrollen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


4 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.