iPad Air har fått sig ett rejält lyft med ny design som vi gillar starkt men även en del nya efterlängtade funktioner.

Apple fortsätter att vara starka med sin lineup av iPad i olika prisklasser och denna gången är det iPad Air som fått sig ett rejält lyft, blivit i stort sett en helt ny iPad.

Det första man ser med nya iPad Air är att den har fått en helt ny design, en design som vi annars känner igen från iPad Pro och en design som jag gillar starkt. iPad Air kommer även att erbjudas i lite olika färger denna gången silver, rymdgrå, roséguld, grön och himmelsblå.

iPad Air

En annan trevlig nyhet på utsidan är att Apple nu utrustat nya iPad Air med TouchID som är inbyggd i power-knappen på ovansidan, snabbt och säkert. Även lightningkontakten som vi är vana att se hos Apple har nu byts ut till USB-C som ser ut att bli allt vanligare hos Apple.

Under skalet har det också hänt en hel del, vi hittar nu Apples nya A14 Bionic som blir den första processorn baserad på 5 nm-teknik. Apple har delat upp denna processor i olika delar där två kärnor är för högprestanda medan fyra är mer energisnåla och sparar på batteriet bland annat. A14 Bionic ska vara hela 40 procent snabbare än A12 Bionic som satt i tidigare iPad Air, även grafiken ska ha blivit hela 30 procent snabbare, nu kan man trycka in en hel del detaljer i spelen.

iPad Air kommer även få stöd för Apple Pencil där vi nu hittar magneter på långsidan för pennan, även stöd för Magic Keyboard som tidigare endast fanns till iPad Pro.

iPad Air

Av någon anledning så envisas Apple fortfarande med att erbjuda sina produkter med 64 GB, men skulle inte det räcka så finns det även iPad Air med 256 GB med eller utan LTE.

  • iPad Air 64 GB Wi-Fi – 6 995 kronor
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi – 8 795 kronor
  • iPad Air 64 GB Wi-Fi+LTE – 8 495 kronor
  • iPad Air 256 GB Wi-Fi – 10 295 kronor

iPad Air iPad Air

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.