Från ingenstans så släppte Apple sina första overearlurar som det så länge har ryktats om, men smakar det så kostar det.

AirPods Max blir alltså Apples första hörlurar dom gör over-ear, något som nästan var ganska väntat men att det tog såpass lång tid som det gjorde överraskade.

AirPods Max kommer som vanligt med lite unika funktioner såsom adaptiv EQ, adaptiv brusreducering, transparant läge och tillslut spatial audio.

AirPods Max

Bandet som ska gå över huvudet har en lite annorlunda design vilket ska göra att lurarna ska kännas lite mer slimmade, hur bra detta blir i långa loppet återstår att se. På den högra sidan hittar vi Apples digital krona som vi annars är vana att se på Apple Watch, förutom kronan hittar vi även en knapp. Med just kronan ska man justera volymen, byta spår, start/stopp av musik och självklart även svara på samtal och aktivera Siri.

Elementet i AirPods Max är på 40 millimeter och ska vara helt designade av Apple själva. Detta är kanske inte så konstigt då dom vill få ut bästa möjliga ljud från lurarna och då vill dom ha koll på vad som faktiskt finns i lurarna. Motorn som driver dessa element kallas för neodymringmagneter vilket bland annat gör att den adaptiva EQ kan anpassa ljudet i realtid.

AirPods Max

Varje hörlur är utrustad med ett H1-chip vilket ska hålla koll på den adaptiva EQ bland annat och den ska i sin tur ha tio “ljudkärnor”, allt för bästa möjliga ljud. Tillsammans med AirPods Max ingår även ett “smart case” samt att vi laddar lurarna via lightning så en USB-C till Lightning följer med.

AirPods Max kommer i fem olika färger blå, grön, rosa, rymdgrå och vit. Prislappen ligger på 6 695 kronor och leveranserna av AirPods Max ska dra igång 15 december, perfekt julklapp?

AirPods Max

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.