Apple har nu presenterat Self Service Repair vilket gör att Apple tillåter oss att laga våra produkter själva, Apple överraskar.

Apple har överraskat rätt så rejält och presenteat något dom kallar för ”Self Service Repair” och detta ska vara ett program som ska göra det möjligt för Apple-konsumenterna själva att laga sina Apple-prylar om det nu är möjligt.

Programmet kommer bland annat att förse kunder som behöver laga sina prylar med manualer hur man ska gå tillväga men även kan få hjälp via kontaktperson om behovet skulle finnas. Förutom att man kan laga sina Apple-prylar kommer det även gå att beställa reservdelar till bland annat iPhone 12 och 13, målet är att flera av Apple produkter ska få reservdelar framöver.

Apple Self Service Repair kommer till en början dra igång endast i USA och detta redan början på 2022.

Detta är ett steg som jag och många andra inte trodde Apple skulle ta, dom har varit väldigt strikta om vilka som får ”laga” och egentligen ens öppna deras produkter, detta är ett steg i rätt riktning och vi får hoppas detta utvecklas och att konsumenterna sköter detta snyggt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.