Årets WWDC närmar sig och nu har Apple bekräftat när keynote blir av samt hur hela schemat ser ut för utvecklarna med fokus på mjukvara som vanligt.

Vi har tidigare vetat att WWDC kommer dra igång den 22 juni och nu vet vi mycket mer än så.

WWDC keynoten som jag tror många ser fram emot kommer att hålla den 22 juni klockan 19.00 svensk tid. Detta kommer att sändas live på Apples webbplats, WWDC-appen samt Youtube.

Som vanligt så kommer keynoten att fokusera på mjukvaran från Apple där vi med säkerhet har en och annan uppdatering att se fram emot. Efter keynote kommer Apple att sända något dom kallar för “Platforms State of the Union” där det blir en med invecklad genomgång av nyheterna till dom olika OS som Apple har. Detta kommer att dra igång den 22 juni klockan 23.00 svensk tid.

Men som vanligt så är WWDC mycket mer än en keynote, mellan den 23-26 juni kommer Apple att ha över 100 olika presentationer där all fokus ligger på utvecklarna och allt detta kommer att som ni kanske vet köras online.

Alltid kul att se vad Apple har på gång med sina operativsystem men denna gången ryktas det även om att Apple kan visa lite hårdvara då omständigheterna är lite annorlunda i år mot alla andra åren och vi har inte fått se nån presentation alls från Apple i år och kanske sparar man allt detta till WWDC.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.