Apex Legends har varit en enorm succé första veckan men det saknas fler spellägen som kan vara på gång. Solo och Duo bland annat.

Apex Legends har varit ute i lite över en vecka och varit en enorm succé för Respawn och EA där pengarna rullar in bra för båda parterna, på denna veckan har dom haft över 25 miljoner spelare och siffran ser inte ut att minska heller.

Men något som många spelare är nyfikna på är om Apex Legends kommer få spel spellägen i framtiden då det just nu endast finns Squads med tre spelare och tydligen verkar det vara på gång.

Nu har folk med kunskaper att gräva i koder hittat tecken på att två till spellägen verkar vara på gång och det är Solo samt Duo som förmodligen kommer att släppas nån gång i framtiden där jag gissar på att Respawn jobbar på balanseringen av spelet innan spellägena släpps.

Men dessa koder kan även vara gamla koder som hängt med och Respawn valt att inte ha dessa två spellägena alls då spelupplevelsen inte alls är den dom är ute efter.

Det vi vet är att Apex Legends första Battle Pass samt första säsong kommer att dra igång 1:a mars och kanske får vi även se dom nya spellägena då också.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här


1 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.