Amazon

Amazon är enormt i många länder i Europa och snart kan även vi i Sverige få ta del av Amazon inom kort, kan detta röra om rejält för webbhandeln i Sverige?

Amazon fortsätter att växa och expandera och kanske är det äntligen dags för oss i Sverige att få ta del av denna återförsäljare.

Det är DN som pratat med HUI Research som i sin tur uppger att Amazon har planer på att etablera sig i Sverige till hösten i år. Amazon kommer som det ser ut nu till en början inte att ha några svenska lager utan allt kommer att skötas från dom tyska kontoren och lager.

Amazon är en ehandels-jätte som säljer i stort sett allt men i Sverige tror jag det kommer vara stor fokus på hemelektronik, prylar allmänt och böcker. Men det finns mycket mer än så samt Amazon brukar vara duktiga på att ha nyheter relativt snabbt.

I nuläget finns det inget spikat datum om när Amazon faktiskt lanseras i Sverige och Amazon själva har inte kommenterat detta, men vi hoppas på att vi får ett datum snart. Vissa börjar spekulera om att det ska ske lagom till Black Friday men jag tror det är innan dess för att bli lite varma i kläderna i Sverige.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.