MWC 2021

Årets MWC kommer att vara en fysisk mässa som vanligt, fastän att pandemin fortfarande pågår, dock väljer flera stora företag att skippa eventet.

I nuläget lever vi tyvärr fortfarande i en pandemi, Covid-19 håller i sig fortfarande, men det hindrar inte arrangörerna till MWC att ställa in årets event.

Det har tidigare meddelats att MWC 2021 kommer att hållas som en vanlig mässa, alltså en fysisk mässa istället för en digital som många andra valt istället. Dock kommer man att begränsa besökare till “endast” 50 000 istället för 100 000 som det brukade vara.

Nu har dock i alla fall tre tillverkare valt att inte medverka på årets MWC, det handlar då om Sony, Nokia och Ericsson som väljer att ställa in för man inte vill sätta sin anställda i någon risk samt vill bidra till att bromsa smittspridningen.

Sony och Nokia verkar dock ändå ha nyheter att visa upp så dom planerar att kanske ha ett digitalt event istället, exakt hur och när återstår att se. Ericsson däremot väljer att hoppa MWC 2021 helt och hållet.

Årets MWC eller Mobile World Congress kommer att dra igång 28 juni till 1 juli.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.