Western Digital visar upp SSD-disk anpassat för gaming

Att ha en PC idag utan SSD blir allt ovanligare men att ha en SSD anpassat för spel är något som är nytt och Western Digital visar nu upp sitt.

SSD-diskar är allt vanligare men nu är det dags att hitta en SSD-disk som passar en för rätt ändamål, Western Digital visar nu upp Black 3D NVMe SSD-Disk som alltså är en SSD anpassat för gaming.

Med hjälp av avancerad prestanda, hög hållbarhet och låg strömförbrukning som gör att livslängden för denna SSD-disk är betydligt längre än många andra och har en prestanda som klarar av 4K/Ultra HD eller RAW utan problem samt alla spel som vi kan tänka oss går utan problem och utan att prestandan ska påverkas.

Western Digital Black 3D NVMe SSD – Byggd för att boosta spelsystem
Med en exceptionell sekventiell läsning (upp till 3 400 MB/s för modellerna på 1 TB och 500 GB) och skrivprestanda (upp till 2 8001MB/s för 1 TB-modellen) kombinerat med en lagringskapacitet upp till 1 TB, passar den nya enheten perfekt för att förhöja användarupplevelsen i spelmiljöer som kan dra nytta av några av de mest avancerade teknikerna för att accelerera intensiv snabba data.

Dessutom har enheterna slumpmässig läsning på upp till 500 000 IOPS (för 1 TB-modellen) detta för att kunna ge en extrem genomströmning, vilket passar perfekt för multitrådade applikationer och dataintensiva multitasking-miljöer.

Western Digital Black 3D NVMe SSD-Disk kommer i storlekarna (se nedan) och finns tillgängliga från och med slutet på april.

250 GB – 119 dollar

500 GB – 229 dollar

1 TB – 449 dollar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.