Warframe kommer till Switch samt får två expansioner

Warframe fortsätter att växa samt komma till nya plattformar och allt detta helt gratis, hur långt kan ett gratisspel gå egentligen?

Jag har varit skeptisk till spel som är gratis ett bra tag, oftast för jag tänker att dom måste få in pengar på något sätt och visst är det så, men Warframe bevisar ett och annat med ett gratisspel.

Warframe har varit gratis från första början och fortsätter att leverera allt bättre expansioner senaste tiden, snart är det dags för två nya.

Warframe: Fortuna heter ena expansionen som släpps senare i år och kommer att innehålla staden Fortuna som är som en hub med andra spelare samt där man kan göra affärer och hämta uppdrag. Denna staden hittar vi på planeten Venus där vi även där kommer kunna utforska delar av planeten lite som en halvöppen värld, likt Destiny. Förutom en helt ny planet att utforska kommer vi även att få ta del av ett fordon, typ fordon, en svävande skateboard som hjälper oss att ta runt på Venus lite snabbare och lite coolare.

Men det var inte allt som Digital Extremes hade att visa oss, dom jobbar redan nu på nästa expansion som just nu heter Codename: Railjack och den stora nyheten där är att vi kommer kunna styra ett stort skepp och detta gör vi tillsammans med andra spelare där det ser ut som att vi kommer ha en hel del rymdstrider att se fram emot.

Men inte nog med att vi hade två expansioner att se fram emot så bekräftade även Digital Extremes att Warframe kommer att släppas till Nintendo Switch och detta tack vare samarbetet med Panic Button som tidigare portat Doom och Wolfenstein till Switch konsolen. Tyvärr vet vi inte när Switch-versionen av Warframe kommer men misstankarna säger inom kort.

Heller inga datum för Fortuna eller Codename: Railjack.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.