The Division 2 släpps inte på Steam

Ubisoft har nu bekräftat att man väljer bort Steam när det kommer till The Division 2 och väljer en annan butik istället.

Valve ser ut att få det tufft i år med Steam med tanke på andra butiker som börjar ta fart och en av dessa, deras största konkurrent just nu är Epic Games Store som på något sätt lyckats övertala Ubisoft att släppa Tom Clancy’s The Division 2 på Epic Games Store istället för Steam.

Spelet kommer självklart att komma till Uplay också som är Ubisofts egna plattform men att man väljer bort Steam för Epic Games Store är relativt stort och Ubisoft har flera stora titlar på gång bland annat Far Cry: New Dawn som just nu finns på Steam men som lika snabbt kan försvinna och dyka upp hos Epic Games istället.

Jag är personligen glad att Steam äntligen får sig en värdig konkurrent och det är ingen tvekan om att Epic Games kör stenhårt med att få ut sin butik och ragga till sig så många utvecklare och utgivare som möjligt.

Tom Clancy’s The Division 2 släpps den 15:e mars till PC, PS4 och Xbox One. Denna lanseringen är kanske lite av ett test för att se hur Epic Games Store kan locka fler spelare än Steam eller helt enkelt lättare att jobba med, Steam får helt enkelt börja jobba lite hårdare för att inte tappa allt för mycket stora titlar.

Systemkraven för The Division 2 har släppts i samband med detta som ni kan läsa nedan.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.