Svenska Sudio fortsätter att komma med nya lyrar och förpackningen är fortfarande lika lyxig även till budgetvarianten, men hur är då egentligen allt annat? Lika lyxigt?

Vi har tidigare testat på Sudios svar på trådlösa in-ear hörlurar och nu är det dags igen fast denna gången valde vi Sudios billigaste hörlurar som inte är trådlösa och går under namnet Två.

Sudio Två påminner när man först tittar på dom hörlurarna som följer med iPhone men Sudio har gjort vissa förbättringar, men tyvärr även missat visa saker som vi inte riktigt kan greppa om varför.

En förbättring som vi märkte direkt är den platta kabeln som är ”trasselfri” och vi kan mer eller mindre bekräfta att det krävs en hel del för att få dessa hörlurar att trassla ihop sig. Kabeln ger känslan av hög kvalitet redan får början men det är själva hörlurarna som känns väldigt plastig och inte allt samma kvalitet som hos till exempel Apples EarPods. En detalj som man kanske inte alltid tänker på är kabellängden som denna gången är ovanligt lång och gör det hela mycket bekvämare, inte alla som gillar långa kablar men det finns lösningar att korta ner den om det så behövs.

Något annat som Sudio gjort en stor miss enligt oss är att man valt att bara ha en knapp på själva mikrofon, det finns alltså inga volymknappar eller knappar för att byta låt, man kan endast svara och lägga på samtal vilket enligt oss inte borde vara något problem att få med då både plats och kunskapen med största sannolikhet finns hos Sudio.

Ljudet går att jämföras med EarPods men är snäppet bättre även vid hög volym där man lagt mer fokus på diskant än en massa bas.

Är man ute efter samma design som Apples EarPods men vill ha mer design samt fler färgval så är Sudio Två helt klart det rätta valet, men är man ute efter nya hörlurar och inte bryr sig om just designen så är det svårt att argumentera emot varför man skulle välja Två före till exempel EarPods som dessutom kostar nån hundring mindre.

Omdöme

Sudio har gjort det igen att leverera sina produkter i en lyxförpackning som vi aldrig tidigare sett, men det finns funktioner som vi saknar, som volymreglaget som vi inte förstår varför det inte finns med samt varför man inte får till en lika bra känsla i själva hörluren som i kabeln.

Priset är också något saftigt som ligger på 390 kronor då man kan få andra hörlurar med ungefär samma förutsättningar för en billigare peng.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 3 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.