Sudio fortsätter att överraska med sina hörlurar och bevisar att bra lurar inte behöver kosta allt för mycket.

Första gången vi testa Sudio var Vasa Blå och vi blev överraskade, väldigt överraskade både när det gäller kvaliten men även ljudet.

Nu är det dags för deras första on-ear hörlurar Regant som ett stort plus är helt trådlösa och faktiskt ganska så snygga för att vara on-ear.

Något som Sudio lyckats med väldigt bra är ett första intryck med sina produkter samt en kvalitetskänsla av den bättre klassen. Batteritiden ska enligt Sudio vara på ungefär ett dygn vilket vi inte riktigt kan hålla med om, men vi testar oftast lurar vid träningspass på 1-1.5 timmar och vi kan säga att fem dagar utan att ladda lurarna klarar man galant.

Med tanke på att Regent kostar cirka 1 300 kronor så ska man heller inte lägga allt för höga krav på ljudet men måste ändå säga att det låter helt ok med bra balans på bas och diskant. När vi väl maxade lurarna så kan vi inte påstå att ljudet är särskilt klart men finns inte många lurar idag som klarar av att maxa dem, så även med Regent.

Regent är väldigt ”anonyma” när det kommer till designen och de sticker inte ut på något sätt. Man kan köpa extra ”cap” som man fäster på sidan av lurarna om man vill göra dom lite mer personliga eller helt enkelt en annan stil.

Sudio har gjort det ännu en gång att ta fram en produkt som levererar lite bättre än många andra i sin prisklass samt ge oss ett intryck som gör det svårt att glömma dom för framtida projekt.

Omdöme

Sudio Regent är helt klart värda sina 1 300 kronor men värt att poängtera är att både ljud och kvalitén på lurarna är OK men inte mycket mer än så. Det krävs mycket för att ett par hörlurar ska vara ”väldigt bra” idag men vi hade nog hellre satsat på Regent om man använder dessa i lite tuffare miljöer.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.