Spelåret 2019 utan släppdatum Del 2

Vi har många spel att se fram emot 2019 och det finns ännu fler spel som inte har fått ett släppdatum ännu men som troligtvis släpps i år och här är några.

Det finns fortfarande en hel del titlar som jag ser fram emot och det finns även många som jag valt att inte ta med, men här är några och har ni missat Del 1 har ni den här.


Metroid Prime 4

Väntan har varit lång och vi hoppas att väntan slutar i år för ett fjärde Metroid, tro det eller ej så var det 11 år sedan Metroid Prime 3 släpptes. Jag är ärligt talat inget jätte stort fan av Metroid men ändå är det en spelserie som väcker gamla minnen och nyfikenheten finns där.


The Outer Worlds

Fallout 76 blev långt ifrån vad många hade hoppats på och ett Fallout 5 lär dröja om nånsin. Men istället kommer Obsidian och räddar oss med en helt ny överraskning The Outer Worlds som ser ut att vara spelet som vi så länge har väntat på och med tanke på att det är gänget bakom bland annat Fallout New Vegas så är man nästan redan nu säker på att detta kommer bli en succé, vi behöver bara ett datum!


Skull & Bones

Piratspel har varit väldigt populärt sistone och även skapat ett stort intresse, först vi Sea of Thieves som fick en trög start och slutet på 2018 kom Atlas som blev rena katastrofen redan från start. Ubisoft ska visa oss hur ett piratspel ska vara i Skull and Bones förmodligen senare i höst.


The Surge 2

Första The Surge fick jag upp ögonen för dagen det släpptes och det var i stort sett samma spelstil som i Dark Souls-serien fast med robotar och enorma tunga vapen. Detta var enligt mig en perfekt kombination och jag hade enormt kul i första spelet så jag blev lite överraskad när The Surge 2 utannonserades 2018 och att spelet ska släppas redan 2019


The Last of Us: Part II

Första gången vi fick höra om The Last of Us: Part II var 2016 och det är nu alltså tre år senare nästan och det är dags, det är dags för Naughty Dog att ge oss det som alla väntar från dom, fortsättningen på äventyret med Ellie. Jag tror helt klart att spelet släpps i år men slutet på året höst eller vinter förmodligen.


Warcraft 3 Reforged

Blizzcon 2018 blev långt ifrån ett bra event för Blizzard och det ända som egentligen drog till sig min uppmärksamhet var Warcraft 3 Reforged som är en rejäl remaster av den gamla klassikern. Jag trodde aldrig att jag skulle se fram emot ett remaster som jag gör med Warcraft 3 och detta förmodligen för att jag inte la allt för många timmar på original versionen av spelet.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.