Spelåret 2019 utan släppdatum Del 1

Vi har många spel att se fram emot 2019 och det finns ännu fler spel som inte har fått ett släppdatum ännu men som troligtvis släpps i år och här är några.

Jag har redan skapat Del 1 och Del 2 när det kommer till spelåret 2019 med släppdatum men det finns fortfarande en hel del spel som inte har fått något släppdatum än och som jag hoppas och med största sannolikhet kommer några av spelen att släppas i år.


Age of Empires IV

Det är inte allt för ofta som vi får nya RTS-spel men ett nytt Age of Empires har länge varit efterlängtat och ett fjärde spel i serien har många väntat många många år på. Sommaren 2018 fick vi en liten glimt om att det är på gång men inte mycket mer än så, nu håller vi tummarna att överraskningen kommer och spelet släpps i år.


Cyberpunk 2077

Polska studion CD Projekt Red har länge jobbat på Cyberpunk 2077 och vi som vet att dom levererar kvalitet när det kommer till spel och ingen allra minst deras fans vill stressa på dom, men ändå finns ett litet hopp om att Cyberpunk 2077 kan släppas i år.


Death Stranding

Kojima har i stort sett sedan dag ett när han lämna Konami haft fullt upp och ser ut att han har haft en hel del han velat göra där svaret är Death Stranding. Vi har väldigt lite information gällande spelet och hoppas hela tiden på att få se mer samt höra mer, men kanske kan Kojima överraska oss och lansera spelet väldigt plötsligt.


Doom Eternal

Doom fick sig en rejäl reboot 2016 och detta fick verkligen spelet att vakna till liv igen efter att ha varit bortglömt nästan tio år senast ett bra Doom släpptes. I år ser det ut att vara dags igen och vi får en uppföljare till rebooten som tar oss till helvetet och det ser ut att bli brutalare och blodigare än nånsin.


Dying Light 2

Dying Light var ett perfekt att spela co-op och detta främst då jag kunde spela igenom hela storyn med en vän och nu är det snart dags i en i en tvåa och det ser ut som att Dying Light 2 blir större, bättre och ger oss en massa ny story att ta oss igenom.


Gears 5

Jag har länge varit ett stort fan av Gear of War spelen men enligt mig skulle spelen ha slutat komma efter Gears of war 3 där storyn enligt mig tog slut, men Microsoft fortsätter att försöka och ett Gears 5 är på gång som med största sannolikhet släpps i år.


Ghosts of Tsushima

Ghosts of Tsushima kom lite som en överraskning 2018 som ser ut att bli ett Playstation 4-exklusivt spel. Studion bakom spelet Sucker Punch Productions känner vi tidigare igen från Infamous-spelen så detta är något helt nytt, men vi hoppas att spelet släpps i år då detta ser ut att bli något helt nytt för spelvärlden.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.