Spelåret 2019 med släppdatum Del 2

2019 har bara börjat och det betyder att vi har en hel del spel att se fram emot och nu är det dags att sammanställa några stora titlar med datum.

Har ni missat Del 1 läser ni den här.

Total War: Three Kingdoms

Ett nytt Total War och att få chansen att styra och kriga med tusentals soldater är helt klart en känsla man inte kan få nog av, Three Kingdoms ser ut att ta detta till en ny nivå och precis som namnet avslöjat har vi tre kungariken att välja bland och styra samt kriga mot.

Datum: 7 mars

Plattform: PC

Devil May Cry 5

Devil May Cry får en länge efterlängtad uppföljare och jag som personligen inte ha spelat spelen tidigare har en stor anledning att ta mig igenom flera äventyr och tack och lov alla dessa på PC i en liten remaster version.

Datum: 8 mars

Plattform: PC. PS4 och Xbox One

Tom Clancy’s The Division 2

Svenska Massive Entertainment är tillbaka med ett andra försök av The Division där första spelet kanske inte riktigt gick vägen till en början men var ett spel som jag uppskattade en hel del efter ett par månader av polering samt några DLC-släpp som gjorde spelet betydligt bättre. Jag hoppas verkligen dom har lärt sig av sina misstag och drar nytta av detta nu.

Datum: 15 mars

Plattform: PC. PS4 och Xbox One

Sekiro: Shadows Die Twice

Gänget bakom bland annat Dark Souls-serien samt Bloodborne är äntligen tillbaka och denna gången med något helt nytt där vi inte vet särskilt mycket om vad för spelstil vi har att vänta oss men det har avslöjats att just smyga (stealth) kommer vara en viktig faktor.

Datum: 22 mars

Plattform: PC. PS4 och Xbox One

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 kom lite som en överraskning på Game Awards 2018 där vi inte bara fick spelet utannonserat men att det även faktiskt bekräftades att det släpps redan i april 2019. Jag har länge varit ett Mortal Kombat-fan och ser verkligen fram emot detta för att se vad för nyheter NetherRealm Studios lyckats få in i spelet.

Datum: 23 april

Plattform: PC. PS4 och Xbox One

Days Gone

Days Gone har försenats gång på gång och frågan jag ställer mig för varje gång är om dessa förseningar är värda väntan. Visst ser det intressant ut men känns som att konceptet med just zombies är något som sakta börjar dö ut nu OM det nu inte är så att Days Gone på något sätt lyckats väcka detta till liv igen, vi får se till våren.

Datum: 26 april

Plattform: PS4

Rage 2

Rage får sig en uppföljare som inte jätte många hade trott med tanke på att första spelet inte riktigt gick hem hos alla. Nu är det dags för en två som ser ut att bli betydligt brutalare men även betydligt större, även här ser vi en svensk studio Avalanche Studios hjälpa till att ta fram vad som ser ut att bli ett intressant open world-FPS.

Datum: 14 maj

Plattform: PC, PS4 och Xbox One

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.