Spelåret 2019 med släppdatum Del 1

2019 har bara börjat och det betyder att vi har en hel del spel att se fram emot och nu är det dags att sammanställa några stora titlar med datum.

Vi har en hel del spel att se fram emot och listan kan bli riktigt lång, men jag har gjort en lista på spel som jag ser fram emot. Listan kommer dock ända sträcka sig till första halvan av året och detta främst för det är spel vi har fått släppdatum på.


Ace Combat 7

Jag har alltid tyckt om ”combat flight simulator” men tyvärr får vi inte chansen att spela många spel i denna genren men nu när det väl kommer så är jag hypad till max och ser verkligen fram emot att ta mig an riktig dogfight.

Datum: 18 januari (konsol) / 1 februari (PC)

Plattform: PC, PS4 och Xbox One


Resident Evil 2 (remake)

Resident Evil får inget nytt spel men man kan nästan säga att den enorma remake av Resident Evil 2 blir som ett nytt och speciellt för mig då jag aldrig gav mig på att spela andra delen utan endast första och tredje av någon anledning. Ett nytt Resident Evil även om det är en remake blir ett måste framöver.

Datum: 25 januari

Plattform: PC, PS4 och Xbox One


Kingdom Hearts III

Jag har i nuläget aldrig spelat dom tidigare Kingdom Hearts-spelen men detta är helt klart ett spel som hypats upp en hel del på sociala medier och blir ett spel som kommer bli ett måste-spela under 2019.

Datum: 29 januari

Plattform: PS4 och Xbox One


Crackdown 3

Crackdown-serien är inget jag har någon större erfarenhet utav men är helt klart intresserad av tredje delen och bara att Terry Crews är med i ett hörn gör att jag bara måste ge spelet en chans.

Datum: 15 februari

Plattform: PC och Xbox One


Far Cry New Dawn

Nytt år, nytt Far Cry men denna gången är jag extremt nyfiken på storyn som i stort sett är en fortsättning på Far Cry 5 som inte slutade allt för gott och om vi får ta del av samma kvalitet och samma kvalitet på storyn som i Far Cry 5 så kan detta helt klart bli ett riktigt bra äventyr.

Datum: 15 februari

Plattform: PS4, PC och Xbox One


Metro Exodus

Spelet som jag ser mest fram emot i år är helt klart Metro Exodus och detta fastän jag i nuläget inte har spelat dom två tidigare spelen. Inte bara att vi har en enorm värld att utforska men även grafiskt ser detta ut att bli ett mästerverk.

Datum: 15 februari

Plattform: PS4, PC och Xbox One


Anthem

Anthem är Biowares nästa stora spel och detta efter fiaskot med bland annat Mass Effect Andromeda och många har redan pratat om att Anthem ska bli en konkurrent till Destiny 2 men enligt mig kan detta bli något helt annat och jag ser helt klart fram emot detta. Mycket står på spel för utvecklarna men även för EA med Anthem och jag hoppas att dom har gjort rätt gällande spelet.

Datum: 22 februari

Plattform: PS4, PC och Xbox One

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.