Ring senaste videodörrklocka monterat i dörrögat

Ring ligger knappast på latsidan när det gäller att ta fram nya lösningar för att säkra våra hem och senaste tillskottet är lite annorlunda men så smart.

Varför har ingen tänkt på det tidigare att montera en modern videodörrklocka direkt på dörrögat som många har i alla fall om man bor i lägenhet i Sverige.

Ring Door View Cam är företagets senaste videodörrklocka som nu drar nytta för dörrögat som kanske annars inte används mer än det syftet den är avsedd för. Det som jag verkligen tycker om med denna lösningen är att man behöver inte göra några som helt hål eller något, man bara monterar Door View Cam där dörrögat sitter nu och bara sådär så har man en ny modern videodörrklocka.

Framsidan som sitter på utsidan av dörren.

Ännu bättre är att funktionen som dörrögat har finns kvar och man kan fortfarande titta ut som man skulle gjort annars. Door View Cam är utrustad med en 1080p kamera, rörelsesensor, tvåvägssamtal, night vision och allt detta är trådlöst vid ett uppladdningsbart batteri som följer med också.

Jag gillar när dessa smarta lösningar som passar alla även är lätta att installera utan att behöva dra kablar eller behöva borra hål eller dylikt. Monteringen ser ut att vara riktigt enkel och jag ser fram emot att få in denna på redaktionen för att ge det ett test, främst för att se hur stor nytta vi har för denna typ av lösning.

Ring Door View Cam kommer börjar säljas senare i år och priset hamnar på 1 999 kronor.

Baksidan som sitter på insidan av dörren.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.