Razer visar upp Nari Ultimate headset

Razer fortsätter att komma med nya produkter och denna gången är det ett nytt headset med all fokus på ljud.

Razer Nari är ingen ny headset men är ett headset som har fått sig ett lyft istället och släpps i två nya versioner, vanliga Nari och Nari Ultimate. Nari Ultimate kommer med något helt nytt från Razer, HyperSense som är en liten vibrationsmotor i lurarna som ska vibrera till ljudet. Man ska inte tro att lurarna kommer vibrera allt för mycket utan bara en liten extra känsla för det.

En annan nyhet hos Nari är att dom nu får stöd för THX Spatial Audio som är ett nytt surround-system som ska ge ljud 360 grader, perfekt för VR bland annat.

Nari kommer med 50 millimeter element (40 mm i Nari Essential) för ett fylligt och detaljrikt ljud precis som tidigare. Det är lite mer detalj i fokus denna gången.

Något som Ultimate har som saknas hos dom andra Nari är att kuddarna har någon typ av kylgel i sig för att göra det bekvämare att ha på sig lurarna en längre period, detta är endast hos Ultimate-versionen. Även endast Ultimate versionen som har Chroma-ljus på lurarna.

Batteritiden för båda versionerna ska ligga på cirka 24 timmar utan Chroma-ljus på, med Chroma får man nöja sig med 14 timmar.

Razer Nari finns att köpa redan nu på Razers hemsida och priserna för Nari ligger på

  • Nari Essential – €99.99
  • Nari – €149.99
  • Nari Ultimate – €199.99

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + 2 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.