Razer presenterar Razer Phone 2

Razer Phone 2 har samma utsida men det som gömmer sig under skalet har lyfts en aning, främst skärmen samt nu även vattentålig.

Razer har nu släppt sin andra generation av sin telefon som fortsätter ha samma design precis som den första telefonen med några nyheter på utsidan.

Razer-loggan på baksidan har nu fått Chroma-stöd vilket gör att man kan ändra färg på loggan, välja bland över 16 miljoner färger. En annan positiv och efterfrågad nyhet är att Razer Phone 2 nu är vattentålig och alltså IP67-klassad. En annan funktion som saknades i första telefonen var trådlös laddning som nu kommer till andra generationen och snabb sådan också.

Razer Phone 2 kommer att köra på samma IGZO-panel men som har fått sig en liten uppdatering där skärmen är 50 procent ljusare och kör nu på 580 nit istället för 380 nit från tidigare Razer Phone. Razer Phone 2 kommer fortfarande att ha 120 Hz i bilduppdatering.

Kameran var inte mycket att ha i första generationen och detta är något som Razer lyssnat på nu och utrustar Razer Phone 2 med två 12 MP sensorer från Sony, ena sensorn har vidvinkelobjektiv (f/1.75) medan andra sensorn har ett telefotoobjektiv (f/2.6). Hur telefonen tar bild i till exempel mörker samt jobbar med färger återstår att se när vi testar telefonen själva.

Designen på telefonen har det inte hänt nånting med och telefonen känns fortfarande ganska gammalmodig med gammal tråkig design, stor ram runt skärmen och väldigt fyrkantig till designen. Hårdvaran är det inge tvekan om att Razer satsar på men till nästa telefon måste Razer göra något åt designen och komma med något som får dom att sticka ut inom gaming också.

ModellRazer Phone 2
OperativsystemAndroid 8.1 (Oreo)
Mått (H x B x D)158,5 x 78,9 x 8,5 millimeter
Vikt?
ProcessorSnapdragon 845
Minne8 GB LPDDR4-ram
Skärm5,72 tum – 1440×2560, IGZO LCD, 120 Hz
Lagring64 GB + stöd för microSD upp till 1 TB
KameraBak: 12+12 MP
Fram: 8 MP
Batteri4000 mAh (ej utbytbart)
AnslutningUSB Type-C
NätverkLTE
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth 5.0
Pris849 euro

Razer Phone 2 kommer att kunna förhandsbokas från och med 11 oktober och priset kommer att ligga på 849 euro om man väljer blank baksida, väljer man den matta ytan får man lägga till 100 euro.

0 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] hade inte bara en ny telefon att visa upp utan visade även upp en ny handkontroll som dom tagit fram just för […]

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.