Scuf som är kända för att ta fram elite handkontroller visar nu upp två nya till PS4 där ena har en Xbox-design.

Handkontroller till PS4 eller Xbox One finns inte allt för många att välja mellan om man inte vill ha originalet, men Scuf är ett företag som tar detta ett steg längre.

Scuf har nu visat upp två nya handkontroller till Playstation 4 som fått namnen Impact och Infinity Pro. Båda handkontrollerna har extraknappar på baksidan som man kan programmera hur man vill, det går alltså att anpassa knapparnas funktion hur man vill till olika spel.

Även tum-joystickarna går att bytas ut, om man vill ha högre, lägre eller ett annat material på ovansidan för bättre grepp.

Fastän båda handkontrollerna är til Playstation 4 så skiljer utseendet på dem, Impact har designen av en Xbox-handkontroll vilket gör att dem som föredrar den handkontrollen nu även kan spela på PS4. Infinity Pro har den klassiska designen som vi är vana med hos Dualshock 4 fast med dessa extra knappar samt möjligheten att byta ut vissa delar.

Som vanligt när det kommer till Scuf kan man välja olika färger och kombinationer på sin handkontroll. Impact kostar 140 dollar medan Infinity Pro går på 130 dollar.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 2 =