Nintendo verkar jobba på två nya Switch

Det har ryktats fram och tillbaka, Nintendo har sagt att dom inte jobbar på ett nytt Switch men nya rykten säger annat.

Som vanligt när det gäller Nintendo har det ryktats fram och tillbaka om att vi ska få se en ny version av Switch, Nintendo har då varit duktga att sagt att något sådant inte är på gång.

Men nu har det kommit nya rykten igen om att folk som jobbar på Nintendo har läckt ut information om att vi kommer få se två nya Switch-modeller i år redan.

Ena modellen kommer att vara kraftfullare för tyngre spel samt att den kommer ha större batteri, bättre skärm men behålla samma design som idag. Den andra versionen som det ryktas om handlar om en billigare version som helt enkelt få mindre funktioner men samma hårdvara som idag. Allt för att få ner priset så mycket som möjligt.

Om ryktena stämmer så kommer båda versionerna av nya Switch presenteras redan på årets E3 till sommaren och börja säljas lagom till lanseringen av Pokémon Sword & Shield samt Animal Crossing som sker slutet på året.

Fastän att Nintendo försöker avleda oss från alla rykten så tror jag att Nintendo jobbar på ny version av Switch, vi behöver inte en helt ny generation då Switch fortfarande gör ett riktigt bra jobb, men vi behöver en kraftfullare konsol då det finns många utvecklare som vill släppa sina spel men där hårdvara begränsar dom. Hoppas Nintendo lyssnar på både användarna och utvecklarna nu och visar oss nya Switch-konsoler till sommaren.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.