Logitech G Powerplay heter senaste musmattan som kan ladda trådlösa möss.

Medan konkurrenter till Logitech visar upp musmattor som kan ladda möss som koncept så har Logitech nu valt att visa sin färdiga produkt som gör exakt samma sak.

Logitech G Powerplay är musmattan som kommer kunna ladda i nuläget endast två kompatibla spelmöss och mössen det handlar om är G903 samt G703.

Laddningen fungerar via QI-standarden och ska inte påverka nånting med musen prestanda eller fördröjningar.

Logitech G Powerplay börjar säljas i september och priserna som gäller är

Powerplay laddningssystem – 1 399 kronor

Logitech G903 – 1899 kronor

Logitech G703 – 1299 kronor

Pressmeddelande

Logitech G Lightspeed trådlös teknologi

Lightspeed har en rapporthastighet på en millisekund och end-to-end-signaloptimering, vilket ger konkurrenskraftig respons vid hastigheter snabbare än majoriteten av sladdbundna spelmöss. Lightspeed har en trådlös signalstyrka upp till 16x (12dB) vilket är högre än dess konkurrenter och har en unik frekvenshanteringsmekanism som automatiskt undviker problematisk störning, vilket garanterar jämn och konsekvent prestanda.

Lightspeed grundar både Powerplays trådlösa laddningssystem samt nya G903 och G703, vilket innebär att dessa enheter kan paras direkt med Powerplays integrerade Lightspeed-mottagare för optimal signalstyrka – och med laddning och data över en enda USB-kabel.

Powerplay trådlöst laddningssystem

Powerplay är konstruerad från grunden för att leverera oavbruten laddning över hela mattytan – även när musen är i spel, vilket gör Powerplay till världens första hela musmatta med laddningssystem. Det trådlösa laddningssystemet använder en banbrytande tillämpning av elektromagnetisk resonans som skapar ett energifält ovanför Powerplays 275 x 320 mm yta för att leverera trådlös ström utan att störa spårnings- och dataöverföringen av högpresterande möss. Powerplay-energifältet fångas och transformeras till laddningsströmmen med Powercore™-modulen, som fäster magnetiskt på kompatibla trådlösa möss, inklusive nya Logitech G903 och G703.

Logitech G903 och G703 Lightspeed™ trådlösa gamingmöss

De senaste i Logitech G:s långa historia av högpresterande spelmöss, både G903 och G703 levererar varumärkets förväntningar på överlägsen prestanda och oöverträffad kvalitet samtidigt som Logitech nu lagt till helt nya Lightspeed-tekniken. Ytterligare kompatibilitet med det trådlösa laddningssystemet Powerplay ger otroliga spelmöjligheter, obegränsad laddning och oöverträffad prestanda. Funktionerna i G903 och G703 inkluderar:

● Pixel Precise Sensor: Logitech G903 och G703 möss är utrustade med optisk sensor PMW3366, som allmänt ses av e-sportsproffs och spelentusiaster som den bästa spelmussensorn på marknaden. Tack vare år av innovationer har PMW3366 nollutjämning, filtrering eller acceleration över hela DPI-intervallet (200-12000 DPI). Resultatet är en otrolig spårningsnoggrannhet och konsekvent respons, även vid hastigheter över 400 IPS.

● Avancerad mekanisk knappspänning: Precisionsspända metallfjädrar och exklusiva mekaniska svänghjältar på G903 håller de främsta vänster- och höger musknapparna redo att trigga. Denna teknik ger en exceptionellt ren och skarp knappkänsla och respons. Logitech G har förbättrat designen och förstärkt knapp-hållbarheten med upp till 2,5x med 50 miljoner klickomkopplare.

● Högsta komfort och kvalitet: Båda mössen är designade för att ge långvarig komfort. Logitech G903 har en konfigurerbar knapplayout och design som möjliggör vänster- eller högerhändig användning och fungerar med nästan alla typer av musgrepp. Logitech G703 har en lätt, ergonomiskt designad kropp, skapad för att passa i din hand. Gummigrepp på vänster- och höger sida erbjuder extra kontroll. Du kan börja använda mössen direkt ur lådan eller om du hellre vill så kan du programmera knapparna med anpassade spelkommandon med hjälp av Logitech Gaming Software (LGS).

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 6 =