Logitech visar upp G Pro Wireless

Logitech fortsätter att ta fram utrustning till gamers och denna gången är det en trådlös mus som tagits fram med hjälp av proffsen.

Logitech gör det dom gör bäst och det är främst tangentbord och mös. Nu är det dags igen och denna gången är det en trådlös mus som ska ingå i Logitech G-serien.

G Pro Wireless heter musen och som ni kan höra på namnet är det en trådlös mus det handlar om. Denna musen har Logitech tagit fram tillsammans med över professionella e-sportspelare och därav den ganska enkla designen utan massa andra knappar och dylikt. Det finns sidoknappar på båda sidorna av musen men går om man vill att ersätta med en platta om nu knappar skulle vara i vägen. Sidoknapparna på båda sidorna av musen går att programmera till vad man vill via mjukvaran.

G Pro Wireless har stöd för Powerplay-mattan där man endast behöver ersätta modulen under musen för att kunna ladda den trådlöst via musmattan. Detta är en väldigt lätt mus som endast väger 80 gram så vill man ha lite vikt i sin mus så är inte denna det man är ute efter.

Eftersom proffsen har varit med och tagit fram denna musen så är det som gömmer sig under skalet oftast det som spelar störst roll, här har Logitech tryckt in deras bästa och mest kraftfulla sensor HERO som ska läsa av 400 tum på en sekund, kort och gott så ska sensorn göra exakt det man vill på mattan.

Logitech G Pro Wireless går att beställa redan nu via Logitech hemsida och priset hamnar på 1 599 kronor.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + 8 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.