LG:s julklappsguide – här finns något för alla

LG tipsar om de bästa julklapparna som bör finnas under granen i jul. Bland tipsen finns för något för alla; fashionistan, filmälskaren och hobbyfotografen för att nämna några. 

Gemensamt för produkterna är att de erbjuder de allra smartaste funktionerna – även för den mest kräsne. Det lär knappast bli några besvikna miner runt julgranen i år!

LG OLED TV

LG OLED 65E8 är produkten för dig som bara vill ha det bästa! Den perfekta julklappen för hela familjen. Eftersom OLED-panelen inte behöver någon bakgrundsbelysning är de svarta färgerna helt svarta och kontrasterna är perfekta. Med en bild som flyter på glas blir bilden något helt utöver det vanliga och bilden ser ut att sväva i luften. Priset för LG OLED 65E8 är 42 599 SEK.

LG SK10Y Soundbar

Julens smartaste köp om du redan har den perfekta bilden och nu behöver ett ljud som matchar.  Inbyggd WiFi och Chromecast låter dig streama musik i suverän kvalitet, och använda röststyrning eftersom soundbaren är kompatibel med Google Assistant. Med teknologi från Meridian levereras kraftfullt och kristallklart ljud och med Dolby Atmos surroundljud rör sig ljudet i tre dimensioner och skapar ett realistiskt ljud i ditt hem. Priset för LG SKY10Y är 9 990 SEK.

LG XBOOM WK7

Den smarta högtalaren LG WK7 är nog årets bästa hårda julklapp! LG WK7 kan användas för att styra enheter i hemmet som är kompatibla med Google Assistent vilket bland annat omfattar LG:s smarta vitvaror. Med Google Assistent integrerat kan du styra dem och andra uppkopplade enheter med din röst − de blir hemmets smarta hubb! LG:s samarbete med Meridian ser också till att du får bästa möjliga ljudupplevelse. Priset för LG WK7 är 2490 SEK.

LG XBOOM Go PK7, PK5, PK3

Missa inte de här prisvärda XBOOM Go-högtalarna − perfekta att ta med sig utomhus! Tack vare Meridians avancerade ljudteknik erbjuds ett fantastiskt kraftfullt och naturtroget ljud. XBOOM Go-högtalarna kan du ta med dig vart som helst, de kommer med smarta bärhandtag samt har lång batteritid. LG PK5 och LG PK7 är stänktåliga medan LG PK3 är helt vattentäta. Priset för LG PK7 är 2 290 SEK, LG PK5 1290 SEK och LG PK3 799 SEK. (Bild på PK7)

LG G7 ThinQ

 

Om du ska beskriva LG G7 ThinQ med ett ord så är det just ”smart”. LG G7 ThinQ är utrustad med en innovativ Al-kamera och flera användbara funktioner. Den erbjuder det absolut bästa inom bild, ljud och kamera – den perfekta klappen för den som inte vill kompromissa! Med hjälp av LG Boombox erbjuder den en exceptionell ljudkvalitet. Kameran har en AI-teknik, som analyserar föremål i bildrutan och ger rekommendationer på hur du förbättrar din bild. Då mobilen tål både vatten, damm och är extremt slittålig kan den tas med överallt – skidbacken, skridskoturen eller stranden! Priset för LG G7 ThinQ är 5 990 SEK. Håll utkik efter ett kanonerbjudande i mellandagarna.

LG Q7

LG Q7 är bara en i raden av de perfekta julklapparna från LG. Tack vare dess FullVision-skärm kan du med perfekt detaljskärpa njuta av filmer och spela spel. Telefonen har flera smarta funktioner, till exempel USB 2.0 för snabbladdning och smidig dataöverföring. Perfekt för att föra över bilder till datorn! Priset är 2 990 SEK. Håll utkik efter ett kanonerbjudande i mellandagarna.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 7 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.