Läckta bilder på OnePlus 7?

Kommer OnePlus 7 att få en selfiekamera som gömmer sig under skalet men som istället ger oss hela 95 procent skärm på framsidan?

Man ska alltid ta allt med en nypa salt innan det faktiskt blivit officiellt men när det kommer från @OnLeaks så brukar det faktiskt stämma och nu är det OnePlus 7 som står på tur.

Enligt det vi fått reda på nu och ser på bilderna är att selfiekameran kommer att gömma sig under skalet, det blir alltså ingen flärp eller liknande på framsidan utan istället lägger OnePlus all fokus på skärm, hela 95 procent av framsidan är täckt av en skärm där vi nu även hittar en skärm med böjda kanter.

Baksidan har denna gången tre kamera sensorer istället för två men vad dessa gör exakt är oklart. OnePlus har redan tidigare sagt att OnePlus 7 inte kommer ha stöd för trådlös laddning så vad för nytt vi egentligen får se förutom en massa skärm återstår att se.

Om detta nu skulle stämma så är jag orolig och ärligt talat inte alls intresserad av OnePlus. Jag var lite skeptisk till OnePlus 6T också som saknade flera av funktionerna som jag annars använde, men det gick bra tillslut. Men då hade jag i alla fall hoppet uppe för OnePlus 7 som skulle tillföra med lite nyheter men tydligen inte och istället så väljer man att satsa enligt mig på helt fel saker och sådant som försvinner till generationen efter 7:an.

Det ska bli intressant och se hur OnePlus kommer påverkas av sin nästa telefon och om detta verkligen är något som marknaden vill ha eller inte.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + 5 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.