Klarna-kortet fungerar nu i Google Pay

Betalningslösningarna ökar och blir allt fler, Klarna är snabba med att vara med på det moderna och är nu även med i Google Pay.

Idag kan man betala på flera olika sätt och en lösning är att betala via Google Pay, men för att göra det måste banken som man använder sig utav ge stöd för detta också, något som inte går särskilt fort tyvärr i Sverige.

Klarna vill dock vara med på tåget och bekräftar nu att deras Klarna-kort kommer att fungera alldeles utmärkt med Google Pay. Allt man behöver göra nu är alltså att lägga till sitt kort i Google Pay-appen och därefter även bekräfta detta via Klarna-appen.

Klarna är ju dock ingen vanlig betallösning där pengar dras från kortet istället vill dom ge möjligheten att betala i sin egna takt om man vill det via fakturor men möjligheten finns att pengarna dras direkt från bankkontot även via Google Pay.

Google Pay har funnits med oss sedan 2015 men då hette det Android Pay först, bytte namn till Google Pay förra året. Google Pay fungerar idag med Danske Bank, Nordea och Länsförsäkringar Bank.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 9 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.