Fortnite till konsol uppdateras till 60 FPS

Fortnite växer så det knackar men det finns ett problem med konsolversionen och det är 30 FPS, men något som snart kommer fördubblas.

Att spela i 60 FPS är något som vi tycker dagens konsoler borde haft för längesen, att jämföra 30 och 60 FPS kan vi säga redan nu är rejäl skillnad. Men istället så envisas utvecklarna av spelen att köra spelen så ”vackra” som möjligt fast med en lägre FPS.

Epic Games som ligger bakom succen Fortnite tänker dock om nu och meddelar nu att man inom kort kommer erbjuda 60 FPS i Fortnite till konsol. Dock får man då räkna med att grafiken i spelet samt detaljer kommer bli sämre men vi kan redan nu säga att vi hellre ha 60 FPS än ett ”vackert” Fortnite med tanke på att det är ren multiplayer som gäller här.

Målet är att denna uppdatering ska släppas senare denna månaden vilket alltså inte är en lång väntan utan max två veckor om Epic nu lyckas hålla tiden.

Vi vill se fler spel med 60 FPS på konsol och att man satsar på det istället för 4K som verkar bli allt populärare tyvärr.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + 1 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.