Fallout 76 är online innehållande basbygge

Fallout 76 har nu bekräftats vara ett onlinespel som kommer göra det möjligt att bygga sin egna bas men mycket mer än så.

Några dagar innan E3 2018 fick vi en teasertrailer av kommande Fallout 76 som egentligen bara bekräftade spelet, men nu vet vi lite mer, inte allt men lite mer.

Fallout 76 är ett onlinespel där fokus kommer vara att bygga sin bas, sitt shelter för att sedan ta emot andra spelare eller bara bygga sin egna bas och beskydda den både mot AI-fiender eller andra spelare på servern.

I Fallout 76 kommer även atombomber att finnas tillgängliga på specifika områden som man kan använda, man kan alltså välja att använda atombomber på kartan. Även kartan har nu bekräftats vara fyra gånger större än kartan i Fallout 4 vilket säger ett och annat hur stor värld vi har att utforska.

Fallout 76 kommer vara möjligt att spela ensam om man inte vill ta sig an co-op funktionen men spelet kräver att man är online hela tiden samt att Bethesda redan nu säger att dom rekommenderar att man spelar med någon annan.

Fallout 76 släpps den 14:e november till PC, PS4 och Xbox One. Senare i år kommer även en beta dra igång för alla som förhandsbokar spelet.