Epic Games kommer fortsätta med exklusiva titlar

Senaste tiden har PC-lanseringarna av spel blivit en riktigt röra och Epic Games som står för den har inga planer på att sluta heller.

Epic Games Store har den senaste tiden fått spelsläpp på PC att röra till det för många och tyvärr har även många PC-spelare varit väldigt emot detta. Främst för att Epic Games gör att många stora släpp av spel släpps exklusivt på endast Epic Games Store.

Sen har dock Epic Games sagt att detta inte ska upprepas, men det var tydligen inte sanningen utan nu har det bekräftats av företagets egna VD Tim Sweeney att dom kommer fortsätta få till sig så många exklusiva titlar dom kan och som passar deras plattform.

Tydligen kan det bli så tätt inpå en lansering som bara några veckor innan vilket gör att PC-marknaden av spel kan se helt annorlunda ut framöver, fördelen med Epic Games Store är ju att utvecklarna får en större del av kakan, helt enkelt mer pengar, problemet är att plattformen saknar en massa funktioner som idag finns hos bland annat Steam.

Jag har inte särskilt mycket emot att spelen släpps på Epic Games bara spelen är bra och av hög kvalitet. Jag tycker även att detta behövs, speciellt inom PC där vi behöver plattformar som egentligen slåss om oss användare och konsumenter vilket kanske kan leda till att priserna börjar pressas lite mer samt att dom måste erbjuda utvecklarna något bättre, inte bara ekonomiskt men även kanske nya funktioner m.m.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + 4 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.