Corsair uppdaterar K70 RGB med fler brytare och ny färg

Corsair K70 RGB släpptes för drygt fyra år sedan och nu är det dags för en uppdatering av tangentbordet, bland annat fler brytare.

Corsair K70 RGB Mk.2 heter den uppdaterade versionen av tangentbordet som behåller sin design som tidigare men som denna gången kommer ha fler brytare att välja mellan.

Brytarna är fortfarande från Cherry där vi denna gången kan välja följande brytare

  1. Brown
  2. Blue
  3. Red
  4. Silent

En annan nyhet med Corsair K70 RGB Mk.2 är att det förutom svart aluminium även kommer släppas en vit version av tangentbordet. Av någon anledning så kommer den vita versionen av Corsair K70 RGB Mk.2 att kosta mer. Tangentbordet kommer med ett löstagbart handledsstöd samt media knappar och en volymkontroll som är ett hjul som vi enkelt justerar med.

Även Corsair Strafe får sig en uppdatering (Mk.2) där vi kan hitta brytarna Cherry Red och Cherry Silent till den uppdaterade versionen. Här skippar man aluminium ramen och kör istället på plast, främst för att få ner priset.

Båda tangentborden kommer att ha stöd för Corsair nya mjukvara ICUE för att skapa makron, styra belysningen samt mer. Den vita versionen av Corsair K70 RGB Mk.2 kommer tyvärr inte att släppas i norden men den svarta varianten går att köpa redan nu för 1 699 kronor.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.