Bredbandsbolaget går över helt till Telenor

Bredbandsbolaget finns inte längre utan nu är det Telenor som gäller även när det kommer till internet, var bara en tidsfråga dock.

Telenor har redan i 13 år ägt Bredbandsbolaget men inte gjort särskilt mycket åt namnet förrän nu, nu är det bekräftat att Bredbandsbolaget som namn försvinner och det nu heter Telenor istället.

Det var egentligen bara en tidsfråga med tanke på att båda bolagen har haft samma logga hela tiden, Patrik Hofbauer, vd för Telefoner kommenterar följande:

”Man kan säga att vi har varit förlovade i över tio år då vi har delat både logga och organisation. Nu gifter vi oss och tar samma namn och blir därmed en ännu tydligare utmanare på marknaden.”

Har man alltid varit en kund hos bredbandsbolaget eller är det fortfarande så kommer ingenting att förändras förutom namnet, alla tjänster, priser m.m kommer att fortsätta som dom gjort tidigare.

Bredbandsbolaget var tredje största leverantören i Sverige och detta efter Comhem och Telia med totalt 600 000 fiber- och bredbandskunder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med i diskussionen?
Tveka inte att vara med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.