Artikel: Finansiera din iPhone XS – Apple’s hittills dyraste telefon

iPhone X är utan tvekan Apples flaggskepp men också den dyraste mobiltelefonen på marknaden. Kombinationen mellan imponerande teknologi och en riktigt snygg design gör att många vill ha senaste iPhone X-modellen.

Vad utmärker iPhone X från andra modeller?

iPhone X bjuder med sin nya teknik en mobilupplevelse i särklass. Telefonen släpptes så sent som i september förra året, i samband med iPhones 10-årsjubileum. En helt ny Super Retina-skärm med oled-teknologi som ger exakta färger och en hög ljusstyrka, Face ID, ett hölje av kirurgiskt stål och möjligheterna till trådlös laddning är bara några av de egenskaper som gör att iPhone X står ut bland alla andra telefoner på marknaden.

Tre nya modeller

I år kommer tre modeller i iPhone X-familjen att släppas på den svenska marknaden: iPhone XS Max, iPhone XS och iPhone XR/XC. Högst upp i rankingen hamnar iPhone Max som blir den hittills största modellen med en skärm på 6,5 tum. Enligt uppgift kommer modellen att ha en baksida av glas, dubbla kameror och rundade kanter av stål. Appar som Mail och Kalender ska gå att se samtidigt, sida vid sida på skärmen. De billigare varianterna XS och XR ska främst leverera förbättringar vad gäller telefonens processorhastighet och kamera.

Vad kostar en iPhone X?

iPhone X kommer i tre olika prisklasser beroende på vilken modell du väljer. Dock tillhör alla tre det dyrare segmentet bland högteknologiska mobiltelefoner. iPhone XR förväntas bli märkets billigaste modell på 9.495 kr. Dyrast blir förstås Max modellen med prislappen på 13.995 kr.

Finansiera din iPhone X med ett mobillån

Funderar du på att köpa en iPhone X utan abonnemang kan det förstås bli lite knepigt att betala allt direkt. Ett sätt att kunna köpa en abonnemangsfri iPhone X men ändå haka på förmånerna hos en avbetalningsplan är att teckna ett mobillån. Ett mobillån behöver inte vara dyrare än något annat typ av lån om du betalar tillbaka lånet i tid och gärna inom 90 dagar. På så sätt kan du köpa din telefon direkt men betala av den i egen takt. Av Betalningsvillkoren motsvarar kanske inte helt de som mobiloperatörerna kan erbjuda men du slipper i alla fall lägga ish 14.000 kr i ett enda stråk.

Var finns det billigaste mobillånet?

Marknaden för snabblån har blivit väldigt kompetitiv de senaste åren. Nya kreditbolag har etablerat sig och erbjuder allt billigare lån till bra ränta. Funderar du på att ta en kredit för att finansiera din nya iPhone X gäller det alltså att hitta marknadens billigaste mobillån.

På jämförelsesajten Lanautankreditupplysning.se kan du jämföra upp till 36 olika smslån utan UC från välkända långivare som Easycredit, Credway, Ferratum och Mobillån, helt utan kostnad. Tabellen är enkel att läsa och du kan snabbt se vad varje långivare erbjuder i form av effektiv årsränta, avgifter, löptid och belopp. Med rätt underlag kan du enklare fatta ett bra lånebeslut.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Var med och diskutera inlägget
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + 6 =


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.